A Feng-shui a körülöttünk áramló éltető ,, Chi ’’ energia minél szabadabb és erőteljesebb áramlását kívánja megtámogatni, kizárva a halált hozó ,,sarchi’’ energia behatolását. Nem szabályos Japán vagy angol kertek építését jelenti, hanem az elemek egymást támogató körforgásának figyelembe vételével elrendezett növények, tárgyak elhelyezését, az éles nyilak és gátló egymást taszító elemek egymáshoz rendelésének elkerülését. Ezáltal környezetünk békét sugároz, melyben nyugalmat, örömöt megelégedettséget lelhetünk.

Használatos többféle elv, melynek elsődleges alapját jelenti a bagua térkép, és az iránytű iskola. Az egyén születési évének, fejleszteni kívánt életterületének alapján készíthetőek tervek a lakás és a kert, de akár egy- egy személyes helység berendezésére vonatkozóan is. Fontos, hogy hol legyen a bejárat, merre nyíljon tűzhelyünk szája, hova telepítsük a hálószobánkat, íróasztalunkat, szökőkutunkat vagy akváriumunkat, a WC-t...

Használatosak jelképrendszerek, melyek különböző történések energiáit erősíthetik meg, ezeket igen kis befektetéssel bárki alkalmazhatja.

Tanácsadásunk egy teszt kitöltésével kezdődik, melyet az átrendezni kívánt tér felvázolása, esetleg megtekintése követ. Az egyéni igények alapján 1-2 hét alatt készítjük el a terveket, szükség szerint részt veszünk az átalakítási folyamatokban.

Érdeklődés

Érdeklődés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Írja be a számokat
Refresh Invalid Input

 

Mikolasek Éva íriszdiagnoszta +36-30/5200-401